A cég logo-jának fejlődése 1985-2011-igCégtörténet

1985-ben egy családi ház pincéjében, induló zenekarok bemutatófelvételeinek elkészítésére jött létre a DIGITON Kereskedelmi- és médiairoda I. stúdiója.

A kezdeti korszak referenciamunkái közé tartozik a későbbi Cherry együttes első felvételeinek elkészítése, nálunk készültek Harsányi Zsolt, Pallos "Boershaw" Gábor és Fröhlich Péter bemutatkozó anyagai.

Az 1990-es évek első felében közreműködtünk a következő tehetségkutató versenyek előkészítő munkáiban:

  • Pop-Rock fesztivál
    (Rákóczi Kiadó)

  • Táncdalfesztivál
    (Magyar Televízió)

  • A Magyar Rádió Humorfesztiválja

  • Kezdőkör rockfesztivál

 

A múlt század kilencvenes éveinek közepén keztünk el alkalmazott grafikával és nyomdai előkészítéssel foglalkozni. Első partnereink között volt az IBM, a Duna Televízió, az Új Generáció havilap és a Fülöp Reklámügynökség. 1998-ban nálunk készült a Skoda első magyarországi honlapjának terve, a csehországi vállalattal történt egyeztetés után. A hazai befektető akkor nem tartotta kellően hatékony marketing eszköznek az internetet, így a kivitelezésre nem került sor. Az oldalt abban az állapotban mutatjuk be referenciaként, ahogyan a megrendelés visszavonásakor félbemaradt.

A lap kizárólag demonstrációs célokat szolgál, technikai megoldásai a létrehozás korszakának megfelelőek (az akkori böngészőkhöz optimalizáltuk), illetve a közölt információk csak bemutató adatok!

Megtekintéséhez kattintson ide.

Ezüstbe öltöztetve - A SilverClub

2001-ben, addig megszerzett professzionális televíziós tapasztalatainkat felhasználva létrehoztuk digitális videóstúdiónkat. Ekkor váltottunk arculatot és nevet, 2010 végéig SilverClub DIGITAL MOTION PICTURES-ként dolgoztunk. A videó és DVD referenciáinkat bemutató galériában láthatók többek között azok az anyagok, amelyeket a kék, "snaketale" logo fémjelzett. A televíziós munkák mellett már ebben az időszakban is dolgoztunk cégeknek és magányszemélyeknek, egyedi megkeresések alapján.

2011 - A Cinepyrin éve

Professzionális tapasztalatainkat és technikai hátterünket 2011-től, a magánszemélyek és céges megrendelők igényeihez igazítva Cinepyrin STUDIOS néven kínáljuk.