Magunkról

Get Adobe Flash player

Cégünk 1985 óta foglalkozik professzionális televíziós műsorgyártással, kép- és hang­technikával, illetve nyomdai előkészítéssel, alkalmazott grafikával.
2011 januárjától Cinepyrin STUDIOS néven, folyamatosan bővülő szakembergárdával állunk partnereink rendelkezésére.
Céges megrendelőink mellett, amelyek között nem kisebb nevek szerepelnek, mint az IBM, a Duna Televízió és az Inter-Európa Bank Rt., magánszemélyeknek is a legmagasabb színvonalú megoldásokat kínáljuk - mindig elérhető áron.
Stúdiónk munkatársainak szakmai tapasztalata, a piacvezető, professzionális eszközökkel és szoftverekkel kiegészítve garantálják, hogy munkáink minden esetben maximálisan kielégítik partnereink igényeit.

Paletta

  • Videófelvétel készítés
    Családi. és céges rendezvények rögzítése teljes HD felbontásban, több kamerával. Esküvők, szalagavatók, ballagások, keresztelők. Előadások, koncertek, szimpóziumok, megnyitók. Színtiszta emlékek kompromisszumok nélkül. DVD-n vagy Blu-ray lemezen, egyedi borítóval és lemezgrafikával.

  • Digitális átállás.
    Analóg rendszerben rögzített kép- és hanganyagok digitalizálása, minőségkorrekciója, archiválása CD vagy DVD lemezre.
  • Grafikai munkák az arculat kialakításától a reklámkiadványokig.
    Az arculattervtől a weblap vizuális kialakításáig. A névjegytől az óriásplakátig.  Katalógusok, prospektusok, étlapok, CD-, DVD- és könyvborítók, meghívók, oklevelek, egyedi kiadványok... minden, amire Önnek szüksége lehet. Nyomdai kivitelezés-szervezéssel együtt.

Az egyes szolgáltatásokról részletes információkat, referenciákat, megrendelésükhöz hasznos tanácsokat talál, ha az Önt érdeklő témakört kiválasztja a menüből.