Grafikai tervezés

Évente több száz különféle grafikai munkát készítünk el. Sajtóhirdetések, arculat tervezés, katalógusok, prospektusok, óriásplakátok, CD- és DVD borítók, meghívók, oklevelek, egyedi kiadványok.

Nem mindegy!

Naponta találkozunk azokkal a grafikai megoldásokkal, melyek valamilyen módon az információközlés díszítőelemei, figyelemfelkeltő részei, esetleg meghatározó, rögzülő objektumai. Éppen ezért szomorú látni, hogy a nagy, multinacionális vállalatokon kívül kevés kivétellel törekszenek a cégek tetszetős, igényes formai, esztétikai megoldásokra. Érdekes megfigyelés, hogy a vállalkozások méretei milyen hatással vannak a működésüket szimbolizáló arculatra. Minél kisebb egy cég, annál igénytelenebb, mi több határozottan riasztó vizuális jelenléte a piacon. Nagyban köszönhető ez annak, hogy -tévesen- elterjedt az a nézet, miszerint a professzionális megjelenés igen drága, így a kisvállalkozóknak megfizethetetlen.

A nyolcvanas évek vége óta több alkalommal bebizonyítottuk, hogy egyszerű elemekből összeállított emblémák, igényes kivitelben olcsón elkészíthetők. Mindez akár úgy is megoldható, hogy a sokszorosítás akár egy fénymásoló berendezés segítségével is elvégezhető, megtakarítva ezzel a nyomdai költségeket.

Csak ha tetszik!

Referenciáink között található néhány általunk készített grafikai terv, amelyek illusztrálják, hogy megfizethető kivitelezésben is végezhető kifogástalan minőségű munka.